Logic Pro II, smörgåstårta och bandet Donkeyboy??

Tekniken Logic Pro II har lämnat mig många frågetecken, men det är inte första ämnet idag, eller jo det blev det nu förstås.. MEN jag vill tala om Donkeyboy, ni vet dem som gjort Ambitions som går på radion 24/7, om det ens räcker till? Måste säga att det är ett sjukt bra band dock! Produktionen på deras skiva "Caught In A Life" är otrolig, fruktansvärt rent ljud och man riktigt njuter av att lyssna på dem i KRK-högtalarna här hemma! Frågan är om grannarna njuter lika mycket som mig...
Idag ska jag och Jeanette äta smörgåstårtan vi förberedde igår, vi gjorde varsin, men min är lugnt bäst!! Hör på detta!
- 500 gram bacon
- En burk majonnäs
- 150 gram skinka
- En halv limpa jättefranska
- Vispgrädde
- Lite senap
- Nästan en hel leverpastejförpackning
Och idag när hon kommer hem ska vi lägga på garneringen som består av gurka, tomat, ägg, sallad och apelsin!!
Om jag äter upp detta själv måste jag få vara med i Guiness Rekordbok...
Jeanette hade varken skinka eller bacon, men däremot crabsticks och räkor... Inte min piece of cake!
men ÅTER till Pro Logic II som jag inte blir klok på, för detta är ju trots allt en prylblogg!
Pro Logic II är en teknik som omvandlar ditt stereoljud till 5.1, vare sig du använder dig av RCA, HDMI, Optiskt, tele 3.5 mm eller någon annan kontakt! Hur går detta till? Hur kan en teknik omvandla ditt tråkia stereoljud till 5.1? Hur fanken kan Pro Logic II separera rösterna, effekterna, musiken och allt annat ljud för sig?
Jag har försökt googla fram ett svar, men det är inte lätt. Vad jag tror är att den går efter hur man har panorerat de olika ljuden, frekvenserna, volymerna m.m. Men det är min teori? Om ni vet hur det funkar, förklara för mig i så fall! För jag är ett enda frågetecken. Har testat denna tekniken på bland annat X-files, Scrubs, olika filmer, olika musik m.m och den slår aldrig fel? DET mina vänner är avancerad teknik! Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0